Ai nevoie de ambalaje industriale din lemn?

Noi le vom produce pentru tine. Indiferent de industria în care activezi sau de utilitatea ambalajelor dorite (transport terestru, aerian, naval), echipa ATG este pregătită să îți furnizeze soluțiile de care ai nevoie.

Amarare marfă

Personalul nostru calificat și proiectele anterior executate ne recomandă pentru serviciul de amarare marfă profesională, adaptat particularităților produselor tale. Fie că dorești să pregătești marfa pentru transport feroviar, rutier sau maritim, alege soluțiile noastre!

Ambalaje agabaritice

Ai nevoie de soluții complete și personalizate de ambalare agabaritică? În cazul în care deții marfă alcătuită din componente de dimensiuni și greutăți mari, soluțiile noastre de ambalaje agabaritice sunt exact ceea ce ai nevoie! Te invităm să afli mai multe informații.

Mobilier paleti

Paleții de lemn pot fi materia primă de care ai nevoie pentru a realiza mobilier atractiv pentru spațiul tău. Fie că vorbim de bănci, șezlonguri, mese de terasă sau chiar rafturi, paleții de lemn pot fi cea mai bună alegere din punct de vedere al materialului și flexibilității.

Paleti lemn

Ai nevoie de o soluție pentru transportul sau depozitarea mărfurilor? Platformele formate din paleți de lemn sunt cea mai populară opțiune în rândul producătorilor industriali, comercianților, importatorilor și exportatorilor. Descoperă toate soluțiile noastre!

Rame pliabile

Ai nevoie de soluții eficiente de depozitare sau transport pentru produse voluminoase? Ramele (gulerele) pliabile pentru paleți sunt modelul cel mai convenabil din punct de vedere economic pentru produsele tale. Ele pot fi personalizate cu sigla companiei tale.

Contactează-ne!

0751 224 467

0748 111 752

info@atgcontact.com

Str.Mihai Viteazu 327k,

  Loc.Harman jud.Brașov

ATG Contact