Alege un model convenabil și economic de ambalaj!

Ramele (gulerele) pliabile pentru paleți sunt un model de ambalaj reutilizabil care poate susține diferite tipuri de produse de mari dimensiuni.

Avantajele acestor rame pliabile constă în rezistență sporită și flexibilitatea construcției. Ele permit optimizarea spațiului atât pentru depozitare cât și în transportul mărfurilor tale.

Cu ajutorul acestor rame pliabile, putem crea paleți de înălțimea de care ai nevoie. Pe o bază de palet standard, putem adăuga ramele pliabile una peste alta, astfel realizând boxpaleți care vor optimiza la maximum spațiul tău de depozitare.

Sistemul de blocare al acestor rame contribuie la rigiditatea paleților și asigură stabilitatea și siguranța mărfurilor tale chiar și în timpul transportului.

De aceea, ramele pliabile pentru paleți sunt o soluție optimă de logistică profesională! 

De ce să alegi rame pliabile pentru paleți?

Ușor de transportat
Ușor de depozitat
Permit folosirea separatoarelor
Ușor de manipulat
Flexibile și adaptabile oricărui tip de paleți de lemn
Se pot personaliza

La cerere, putem inscripționa ramele pliabile pentru paleți cu sigla companiei tale.

Dorești să beneficiezi de această soluție în spațiul tău?

Contactează-ne! Echipa ATG îți stă la dispoziție pentru realizarea, la comandă, a numărului de rame pentru paleți noi de care ai nevoie! Intră în legătură cu noi și află mai multe despre cum putem să te ajutăm să îți optimizezi spațiul și să-ți menții marfa în siguranță.

Contactează-ne!

0751 224 467

0748 111 752

info@atgcontact.com

Str.Mihai Viteazu 327k,

  Loc.Harman jud.Brașov

ATG Contact