Soluții optime de ambalaje industriale pentru afacerea ta

De-a lungul timpului, piața a evoluat. Producția, importul și exportul de mărfuri au crescut într-un ritm accelerat, motiv pentru care a sporit nevoia comercianților, distribuitorilor, producătorilor și transportatorilor pentru spații de depozitare și livrare a produselor în cele mai bune condiții.

Pornind de la această premisă, în anul 2015, o echipă relativ tânără și ambițioasă s-a unit pentru a furniza o soluție atât de necesară pe piața autohtonă. Acea echipă se numește ATG și încearcă în mod constant, prin seriozitate și calitate, să se mențină la nivelul producătorilor de ambalaje tradiționali.

Cum te putem ajuta?

La ATG, venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții de proiectare și execuție de ambalaje industriale.

Suntem dedicați muncii noastre astfel încât rezultatul final să fie unul de excepție, iar nivelul de calitate al produselor noastre să se ridice la standarde internaționale.

Ce ne califică să fim partenerii tăi

Datorită promptitudinii serviciilor noastre, am reușit cu timpul să ne creștem portofoliul cu clienți din toate domeniile de activitate: infrastructură, industrie, automatizări, automotive etc, astfel reușind să ne ridicăm la nivelul așteptărilor clienților noștri.

Ne desfășurăm activitatea de producție a ambalajelor industriale din lemn în atelierul propriu, de suprafață 300 mp, dotat cu toate utilajele necesare producției de ambalaje de lemn și nu numai. Acest atelier este inima societății noastre, fiind realizat la standarde europene și având toate dotările necesare pentru ca noi să îți furnizăm produse la un nivel ridicat de calitate.
Depozitul de cherestea pe care îl deținem conține spații de depozitare acoperite și betonate, ventilate natural, având astfel un mare beneficiu. Aici sunt posibile toate operațiunile de transport al materialului lemnos dinspre și în depozit.

Spațiul generos de depozitare și prelucrare pe care îl deținem ne permite să onorăm chiar și comenzile mari. În plus, deținem și echipamente pentru marcare termică și colectare rumeguș.

Societatea noastră este certificată conform Sistemului de Management al Calității respectând standardele ISO 9001:2008 și ISO 14001:2008 pentru prelucrarea lemnului, producția și comerțul ambalajelor de lemn.

Dorești să afli mai multe despre activitatea noastră și cum te putem ajuta?

Contactează-ne!

0751 224 467

0748 111 752

info@atgcontact.com

Str.Mihai Viteazu 327k,

  Loc.Harman jud.Brașov

ATG Contact