Transporți sau depozitați mărfuri de dimensiuni sau greutăți foarte mari?

Cu ajutorul nostru, acest proces va fi mult mai simplu și mai sigur! Suntem specializați în oferirea de soluții complete și personalizate de ambalare agabaritică, pentru orice tip de transport: maritim, rutier, naval sau aerian. Astfel, ai garanția unui transport sigur, fără sancțiuni sau pierderi financiare!

În general, lăzile sau cutiile de dimensiuni agabaritice sunt pretabile pentru echipamentele și produsele de greutate între 15 și 100 de tone. Lăzile pe care le furnizăm pot fi deschise sau închise, în funcție de specificul produsului pe care îl vor proteja.

Soluțiile noastre răspund cu succes diverselor cereri de ambalare atât pentru export cât și pentru relocări industriale și se pot aplica aducând rezultate excelente în diverse domenii: industrial, construcții de mașini, energie electrică, automatizări, industria chimică, industria alimentară, industria petrolieră etc.

Echipa ATG îți pune la dispoziție ambalaje industriale din lemn, de dimensiuni mari și de calitate superioară, menite să asigure protecția mecanică a produselor ambalate față de factorii externi – lovituri, deplasări sau ciocniri în timpul încărcării-descărcării, transportării sau depozitării acestora.

Alege soluțiile noastre de ambalaje agabaritice!

Având în vedere rezultatele proiectelor noastre anterioare precum și experiența și calificarea personalului nostru, ne poziționăm ca partener de încredere pentru furnizarea oricărui tip de proiect din industria ambalajelor de lemn.

Pentru mai multe detalii despre soluțiile noastre de ambalaje agabaritice și pentru a solicita o ofertă, contactează-ne!

Contactează-ne!

0751 224 467

0748 111 752

info@atgcontact.com

Str.Mihai Viteazu 327k,

  Loc.Harman jud.Brașov

ATG Contact