Asigurăm stabilitatea mărfurilor tale!

Transporți diferite tipuri de marfă? Noi te ajutăm cu amararea acesteia!

Calificarea personalului nostru precum și experiența în proiectele anterioare ne recomandă pentru soluții de amarare profesională, adaptată nevoilor și particularităților produselor tale.

Amararea mărfurilor este esențială pentru siguranța acestora pe timpul transportului și deseori ea necesită abilitățile unei echipe specializate.

Mai exact, amararea este procedeul prin care asigurăm poziția mărfurilor prin legare temporară. Acest procedeu implică folosirea unor materiale și mijloace specifice produselor transportate, care vor înlătura pericolul deplasării acestora, deteriorarea sau pierderea lor.

Dorești să eviți aceste riscuri în transportul mărfurilor tale? Contactează-ne pentru serviciul de amarare marfă!

Tipuri de amarare marfa

Amararea mărfurilor poate fi de mai multe tipuri, în funcție de produsele transportate:

Amararea materialului rulant: implică lanțuri, întinzători sau chingi cu dispozitive de întindere, în funcție de gabaritul produsului transportat.
Amararea produselor agabaritice: implică un amaraj realizat de personal calificat pentru a respecta construcția obiectului transportat și indicațiile producătorului care fac referire la locul de aplicare a amarajelor și natura materialelor folosite.
Amararea produselor metalurgice: se vor utiliza materiale speciale, rezistente, pentru a asigura stabilitatea acestor tipuri de produse, extrem de predispuse la deplasări în timpul transportului.
Amararea cherestelei: acest procedeu se face în sens transversal, utilizându-se un sistem din lanțuri sau sârmă flexibilă, ștanțe (proptele) dintr-o singură bucată și balustrăzi de scânduri.

Așa cum se poate observa, amararea este un procedeu complex care diferă în funcție de fiecare tip de produs transportat. De aceea, el necesită implicarea unei echipe de specialiști, precum echipa ATG.

Pentru orice tip de soluții de amarare marfă, intră în legătură cu noi!


Contactează-ne!

0751 224 467

0748 111 752

info@atgcontact.com

Str.Mihai Viteazu 327k,

  Loc.Harman jud.Brașov

ATG Contact